pondělí 30. září 2013

samsung galaxi fame


Tak to je můj nový miláček.  Jsem moc rada, protože ten starý mě už pěkně zlobil. Na tento telefon koukám už delší dobu. Nejvíce se mi líbí asi vestavěný fotoaparát. Teď mi už neunikne žádný kouzelný okamžik, který si budu chtít uchovat v živé paměti ;)
No a taky mi tam manžel stáhl hru, která se jmenuje Happy jump. Je to hra pro děti, ale naprosto jsme tomu propadli oba dva. Ve hře se sbírají body. Snažíme se jeden druhého překonat a musíme se střídat což oba děláme velmi neradi ;) a nejhorší na tom je, že to manža ukázal Natálce a musíme se střídat i s ní;)protože jí se to taky líbí. Je to sranda. Mobil tak musím nabíjet skoro každý den.
Mobil mám jako k vánocům, ale už jsem ho moc potřebovala.
Tímto moc děkuji Ježíškovi (manželovi) za úžasný dárek.

středa 11. září 2013

washi pásky


Určitě jste o nich už slyšeli. Jsou naprosto úžasné a všestranné. Viděla jsem je hodně na cizích blogách a moc se mi líbily. Nevěděla jsem ale kde je sehnat. Až mi Marki dala odkaz do internetového obchodu WASHI PÁSKY.
Je naprosto úžasný. Nakoupila bych tam i za pár tisíc. No to snad ne, ale je tam hodně velký výběr. 
Tak s chutí jukněte.


Malá ukázka jak jsem jednu doma využila já.

Máte taky rádi washi pásky? a máte nějaký tip na tvoření? 

Krásný den a díky za návštěvu.


pondělí 9. září 2013

Alenka: 3 měsíce

Tento měsíc jsem s deníčkem trochu pozadu. Starší sestřičky mají pořádnou rýmu a ta prostřední i slušný kašel. Moc dlouho to ve školce nevydržely. No hlavně aby je to rychle přešlo. Taky my došlo, že je nejvyšší čas udělat zásobu medu na zimu. 


Alenka už má tři měsíce,váží 5.490g. V poradně jí zatím neměřili, protože má stále peřinku na kyčle.
Na ORT jedeme za měsíc a snad už jí nebude potřebovat, od poslední kontroly jí má jed na noc tak to není tak hrozné.


Hodně ještě spinká a v noci se budí jenom jednou.


Hodně se směje a dokonce i nahlas. Brouká a pěkně výská. Preferuje mámu, pozná tátu a když se na ní podívají sestřičky, tak čeká jaké budou dělat obličeje, hned se směje. Na co dosáhne chytí a hned se to snaží nacpat do pusinky.


Na bříšku se hodně snaží a drží hlavičku už celkem dlouho. V leže na zádech se přetáčí na bok. Musí mít ale za hlavičkou nějakou pořádně zajímavou hračku.


Nejspíš bude mít šedo-modré oči. Každá je má jiné. Natálka spíš zeleno-hnědé, Karolínka hnědé.

čtvrtek 5. září 2013

zástěrka do školky



Tak nám začal nový školní rok. Natálka jde už třetí rok do školky. Je to mazec jak to utíká. Za necelé dva měsíce jí bude pět. Letos se k ní přidala i Karolínka. Mysela jsem si, že bude chodit jen tak jednou týdně pro zpestření. V pondělí ráno mi řekla jen "čau mami" a víc se o mě nestala. Po obědě jsem měla problém jí ze školky dostat. Takže začíná chodit nejspíš každý den. Ráno bych jí těžko vysvětlovala, že Natálka bude ve školce a ona půjde se mnou domů, když se jí tam tak líbí. Máme štěstí. Je to jedno šťastné dítko mezi spousto ubrečených, které tam maminky nechávají poprvé. U Karolínky je to hodně tím, že celý loňský rok tam chodila vyprovázet Natálku, zná školku, paní učitelku a dost dětí. A Natálka je tam s ní.


Holčičky potřebovaly do školky nové zástěrky. Jsou ušité ze starých šatů od mojí mamky. Látka na šatech byla hezká a nechtěla jsem to vyhazovat, že se budou hodit. A hele. Hodily se.

Inspiraci jsem našla někde na pinterest, bohužel už to nemůžu najít.


Zástěrky jsou oboustranné. A mají ve školce velký ohlas. ;)


Omlouvám se za kvalitu fotek. Fotila jsem na poslední chvíli v pondělí ráno před odchodem do školky. ;)