sobota 21. července 2012

bouda pro pejska s vodítkem


Naše Natálka má pejska. Jmenuje se Toby a bere ho skoro všude sebou. Pejsek taky podle toho patřičně vypadá. Napadlo mě uděl takovou boudičku, ve které by Tobišek mohl spát, ale také s námi chodit na procházky a tak. Boudička se celkem povedla, ikdyž jsem ze začátku měla obrovské pochybnosti. Jenom mohla být krapínek větší, ale pejsek si na nepohodlí nestěžuje takže je to dobrý.



Plyšový Tobišek


Pejsek Toby po koupání, je krásně čistý. Natálka ho dostala od tety, když jí bylo asi půl roku. Doma máme živého pejska který se taky jmenuje Toby a má celkem i stejné zbarvení srsti. Byla to docela sranda.


Natálce jsou necelé dva roky. Ten ksychtík je úžasný.


Tobišek si s holkami rozumí a jsou kamarádi jen se nedá vzít pod paží a táhnout ho sebou, proto má Natálka na takové věci plyšového.

  

Boudička má úchytku pro snadné přenášení. Dno je dělané taky z koženky jako úchytka, aby se dalo dobře udržovat. Bouda se válí téměř všude když jdeme ven.


Hup pejska dovnitř a jde se na výlet. Ve dvířkách má dokonce i okénko ve tvaru srdce, aby mohl koukat ven. To jsem nějak zapoměla nafotit.
 


Pejsek dostal i krásné, růžové vodítko, aby na vycházce Natálce neutekl. Má to ovšem jednu nevýhodu. Natálka pejska pečlivě na vodítku drží a vleče za sebou. Takže po každé procházce se musí pejsek koupat. Nevýhoda pro maminku. Ale Natálka je šťastná ;)

1 komentář: